Om oss

Det här är Signum Fastigheter

Romb

Signum Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med nytänk och passion som drivs av att erbjuda ”Hem med hög kvalitet och design till alla”. Genom att äga hela kedjan i byggprocessen via eget utvecklingsbolag, markbolag, egen husfabrik, byggbolag med över 30 års erfarenhet av kvalitetshus och dessutom ett eget förvaltningsbolag är man unika i sitt slag.

 En trygg leverantör som har en exceptionell förmåga att bygga hus med designfaktor och kvalitet till ett bra pris. Signum Fastigheter förser marknaden med värdebeständiga kvalitets-bostäder i trä som håller över tid. Stort personligt engagemang och genuin omsorg om kunden kännetecknar Signum

Ritning

Hur vi gör det

Med nytänk och kvalitetsfokus bygger vi bostäder för framtiden.

Romb

Hos oss samarbetar engagerade personer med kompetens inom områden som byggnation, arkitektur, bostadsförsäljning och marknadsföring. Dessutom har vi god kunskap inom finans och juridik, vilket gör att vi på ett effektivt sätt kan styra och kontrollera hela processen. För att säkerställa hög kvalitet inom produktion, tidsplanering och projektgenomförande, så har vi en egen byggavdelning med egna byggledare och hantverkare inom samtliga yrkesgrupper.

Vårt signum

Vi anser att de bästa projekten görs tillsammans. Därför arbetar vi flexibelt tvärs över våra kompetensområden och välkomnar alla att delta med tankar och kreativitet. På så sätt skapar vi nytänkade lösningar som genererar mervärden för våra kunder.

På Signum Fastigheter gör vi allt med hjärta och vi tror på det vi gör. Med stort kundfokus och vilja att utmana, formar vi bostäder som blir områdets signum.

”Vi gör allt med hjärta och vi tror på det vi gör.”

Start typing and press Enter to search