Om oss

Det här är Signum Fastigheter

Romb

Signum Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag med säte i Stockholm. Företaget leds av personer med passion för kvalitet, design och nytänkande. Vi förser marknaden i Storstockholm och Mälardalen med trivsamma, kvalitativa och värdebeständiga bostäder som håller över tid.

Vi strävar efter att vara en välfungerande och effektiv organisation där vi sätter kunden i första ledet. Vi är måna om att vår organisation präglas av ett stort personligt engagemang, hårt arbete, teamwork och en gemensam målbild.

Ritning

Hur vi gör det

Med nytänk och kvalitetsfokus bygger vi bostäder för framtiden.

Romb

Hos oss samarbetar engagerade personer med kompetens inom områden som byggnation, arkitektur, bostadsförsäljning och marknadsföring. Dessutom har vi god kunskap inom finans och juridik, vilket gör att vi på ett effektivt sätt kan styra och kontrollera hela processen. För att säkerställa hög kvalitet inom produktion, tidsplanering och projektgenomförande, så har vi en egen byggavdelning med egna byggledare och hantverkare inom samtliga yrkesgrupper.

Vårt signum

Vi anser att de bästa projekten görs tillsammans. Därför arbetar vi flexibelt tvärs över våra kompetensområden och välkomnar alla att delta med tankar och kreativitet. På så sätt skapar vi nytänkade lösningar som genererar mervärden för våra kunder.

På Signum Fastigheter gör vi allt med hjärta och vi tror på det vi gör. Med stort kundfokus och vilja att utmana, formar vi bostäder som blir områdets signum.

”Vi gör allt med hjärta och vi tror på det vi gör.”

Start typing and press Enter to search