Bryggargatan 9

BRYGGARGATAN 9

Bryggargatan 9

BRYGGARGATAN 9

Fakta

Plats
Bryggargatan 9, Nynäshamn

Byggstart
Prel. 2020

Inflyttning
Prel. 2022

Antal enheter
60 st bostäder i bostadsrättsform.

Storlek
1 – 4 rok

Status
Anmäl ditt intresse för mer information.

Välkommen till ett boende med goda utsikter.

 

Vid Vaktbergets fot, med utsikt över Nynäshamns skärgårdsinlopp, planerar Signum Fastigheter just nu 60 välplanerade lägenheter i olika storlekar. Bryggargatan 9 är en del i arbetet med att förvandla området Telegrafen till ett modernt bostadsområde med varsamt renoverade tegelbyggnader, nya flerbostadshus och härliga grönområden – alldeles intill centrala Nynäshamn.

Precis som alla Signum-hus byggs Bryggargatan 9 utifrån ett unikt helhetskoncept som garanterar bästa möjliga kvalitet och design till ett rimligt pris. Det syns både i exteriören med vackra träfasader i varma naturnära kulörer och stora balkonger med fina räckesdetaljer som står sig vackert mot Vaktbergets hällar, och interiört, där vi lanserar en unik design med specialritade kök och en noga utvald kulör- och materialpalett.

 

Vill du veta mer om Bryggargatan 9 och hur det är att leva och bo i Nynäshamn? Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

Bryggargatan 9

Lugn småstadskänsla en halvtimme från Stockholm.

Romb

I Nynäshamn finns många av småstadens fördelar med närhet till allt, med ca 40 minuters bilväg till Stockholm och med egen pendeltågstation är Nynäshamn en bra utgångspunkt. Här bor man mitt i centrum nära butiker, restauranger, bank, post, bibliotek med konsthall och övrig service. På gångavstånd finns även apotek, Nynäshamns sjukhus, med bla vårdcentral och folktandvård. Sjötelegrafen ligger ett stenkast bort från Brf Bryggargatan 9, här erbjuds diverse shopping, café, Ica Maxi mfl. Gotlandsfärjan avgår ofta från hamnen och omgivningarna är fulla av aktiviteter.

Ansvariga mäklare

 

 

Markus Martinsson

Fastighetsbyrån Nynäshamn
markus.martinsson@fastighetsbyran.se

076 10 44 777

Magnus Hällgren

Fastighetsbyrån Nynäshamn
magnus.hallgren@fastighetsbyran.se

070 84 56 003

Start typing and press Enter to search