Bryggargatan 9

Fakta

Plats
Bryggargatan 9, Nynäshamn

Byggstart
Prel. 2020

Inflyttning
Prel. 2022

Antal enheter
60 st bostäder i bostadsrättsform.

Storlek
1 – 4 rok

Status
Anmäl ditt intresse för mer information.

Välkommen till ett boende med goda utsikter.

 

Vid Vaktbergets fot, med utsikt över Nynäshamns skärgårdsinlopp, planerar Signum Fastigheter just nu 60 välplanerade lägenheter i olika storlekar. Bryggargatan 9 är en del i arbetet med att förvandla området Telegrafen till ett modernt bostadsområde med varsamt renoverade tegelbyggnader, nya flerbostadshus och härliga grönområden – alldeles intill centrala Nynäshamn.

Precis som alla Signum-hus byggs Bryggargatan 9 utifrån ett unikt helhetskoncept som garanterar bästa möjliga kvalitet och design till ett rimligt pris. Det syns både i exteriören med vackra träfasader i varma naturnära kulörer och stora balkonger med fina räckesdetaljer som står sig vackert mot Vaktbergets hällar, och interiört, där vi lanserar en unik design med specialritade kök och en noga utvald kulör- och materialpalett.

 

Vill du veta mer om Bryggargatan 9 och hur det är att leva och bo i Nynäshamn? Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

Bryggargatan - Vardagsrum

Arkitektritat åt alla

Huset på Bryggargatan 9 är framtaget av Signums designteam, i nära samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Grundtanken bakom Bryggargatan 9 är densamma som för alla Signums bostäder: att kunna erbjuda hem med hög kvalitet och designgrad till ett schysst och överkomligt pris.

Allt i lägenheterna är specialritat och här finns gott om unika detaljer – från balkonger i korrigerad plåt och smide, med inbyggda planteringslådor, till lågt bröstade fönster, och fågelholken på husgaveln som kommer att finnas på alla Signums flerbostadshus. Fasaden är skapad av horisontellt staplade brädor som tillsammans med vertikala reglar och finmaskiga träpaneler täcker alla skarvar. Inredningen på Bryggargatan 9 går i noggrant utvalda kulörer och hållbara material av hög kvalitet.

”När Signum frågade om vi ville vara med och skapa Bryggargatan 9 var svaret självklart ja. Tillsammans gick vi igång på tanken att rita vettiga och vackra flerbostadshus för människor med en normal plånbok. Alla borde få bo fint, vi tror ju att arkitektur gör skillnad på ett större plan. Tillsammans med Signum kan vi skapa 2020-års variant av det goda folkhemmet. Ett välbyggt flerbostadshus baserat på Signums idéer och tekniker, som vi förädlat och givit en arkitektonisk gestalt.

”Alla borde få bo fint, vi tror ju att arkitektur gör skillnad på ett större plan.” 

Andreas Martin-Löf, arkitekt.

Signum Fastigheter - Bryggargatan

Mjuka toner

 

Inredningen i lägenheterna på Bryggargatan 9 har hög designnivå, noggrant utvalda material och mjuka nyanser som går ton i ton. Känslan är skandinaviskt kontemporär med väggar målade i varmt vitgrått, och plankgolv i naturlig mattlackerad ek. Köket går i en varmgrå nyans med bänkskivor i naturstensliknande Silestone. I badrummet pryder sidenmatt, vitt kakel väggarna och på golvet ligger beigegrå melerade klinkers.

 

Alla lägenheter har balkonger med inbyggda, längsgående planteringslådor vid räcket. Ett räcke som i sin tur är fullt av vackra detaljer.

 

”Vi vill alltid bygga så snyggt, smart och hållbart som möjligt”

Daniel Wengelin, Creative Director Signum Fastigheter

Bryggargatan - Kök

Bryggargatan - Kök

Nej till valfrihet.

 

På Signum Fastigheter tycker vi att det ska vara enkelt att köpa bostad. Det kan kan låta som en självklarhet, men i de flesta fall innebär ett bostadsköp inte bara en stor ekonomisk investering – utan även en lång och krånglig process, med mycket att tänka på och många val att göra.

Som kund hos Signum slipper du krångel. Vi garanterar inte bara leveransen, kvaliteten och att prislappen stämmer överens med dina förväntningar. Vi har förenklat allt som har med köpet att göra.

Det enda du behöver bestämma dig för är vilken storlek på lägenhet du vill ha. Utifrån det valet får du ett hem genom en transparent process där hög kvalitet, gedigna material och noggrann design går före dyra varumärken, påslag i varje produktionsled och dolda kostnader i form av ändlösa listor av nödvändiga “tillval”. Ett hem som är lika trivsamt att bo i som det är enkelt att köpa.

Liten, stor eller mittemellan.

 

Självklart ska du kunna hitta en lägenhet som är lagom stor för just dig.

Därför finns våra lägenheter i fyra olika storlekar. Gemensamt för dem alla är att de rymmer mycket trots att de inte är så stora. Våra arkitekter har lagt stor vikt vid att ta fram smart planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa möjliga sätt.

 

Våra lägenheter finns i storlekarna: 1 rok, 2 rok, 3 rok och 4 rok.

Bryggargatan - Sovrum

Småstadskänsla nära storstad.

 

I Nynäshamn finns många av småstadens fördelar med närhet till butiker, restauranger, bank och bibliotek. På en kort promenads avstånd ligger Sjötelegrafen med bland annat shopping, café och stor matvarubutik. Nere i hamnen är det fullt av aktiviteter och här avgår Gotlandsfärjan med jämna mellanrum. Till Stockholm är det ca 40 min med bil, eller så väljer man pendeltåget. Längs Strandvägen som slingrar sig längs Nynäshamns kustlinje kan man cykla, springa eller gå, samtidigt som man njuter av den fantastiska utsikten. Och vill man ta sig ett saltstänkt dopp är det bara att hoppa i från en av de många klipporna.

Ansvariga mäklare

 

 

Markus Martinsson

Fastighetsbyrån Nynäshamn
markus.martinsson@fastighetsbyran.se

076 10 44 777

Magnus Hällgren

Fastighetsbyrån Nynäshamn
magnus.hallgren@fastighetsbyran.se

070 84 56 003

Bryggargatan 9

Start typing and press Enter to search