Österskärs Handel
Österskärs Handel
Österskärs Handel
Österskärs Handel
Österskärs Handel
Bakgard

Österskärs Handel

Fakta

Plats
Österskär, Österåker

Byggstart
2016

Inflyttning
2017

Antal enheter
13

Status
Slutsålt

Välkommen till Brf Österskärs handel – en perfekt plats för dig som vill ha gott om utrymme för familjen. Här kan du välja bland yteffektiva lägenheter på 75–180 kvm med närhet till grönskande trädgårdar och inbjudande grillplatser.

Brf Österskärs Handel är en nyproduktion med bra förvaringsmöjligheter, härliga materialval och en tidlös design. Hjärtat av varje lägenhet består av ett öppet kök och vardagsrum som lockar till trevliga stunder med nära och kära. Du som bor här har dessutom en egen balkong/uteplats där du kan koppla av i solen.

Som boende i Brf Österskärs handel har du nära till både sjöliv och havsbad. Samtidigt är stadspulsen inte långt bort. Närmare bestämt, cirka 40 minuter med Roslagsbanan.

Brf Österskärs Handel väntar på dig.

Arkitekt

Patrik Windisch, Arkitekt

”I husets hörn har vi skapt något alldeles extra; en etagelägenhet i tre våningar med egen hiss. Dessutom med en egen uteplats som fångar solen under hela dagen. Lägenhetens olika delar knyts samman av en ljus, lätt trappa. Och dess extra takhöjd, generösa fönsterpartier, bastu, utomhusbad och eldstad gör det till ett av områdets mest unika boende. Helt klart något utöver det vanliga!”

BOSTÄDERNA HAR HÖG UTRUSTNINGSSTANDARD

Modernt HTH-kök i fullhöjd, vitvaror från Miele, granitkeramik på både golv och väggar i våtrum samt golv i entré. Kährs ekgolv, vattenburen golvvärme, massiva innerdörrar och eget förråd i entréplan. Takhöjd på 2,5m och generösa fönsterpartier ger en skön känsla av extra rymd. Det finns möjlighet till eldstad / kamin i samtliga lägenheter. Alla har möjlighet att hyra egen garageplats i källaren. Det finns hiss från parkeringsgarage och gatuplan till den egna entrédörren.

Start typing and press Enter to search