Park21_logo_s_ram kopia

Fakta

Plats
Helenelund, Sollentuna

Säljstart
Hösten 2016

Inflyttning
2018

Antal enheter

17

Storlek
66 – 123 kvm

Status
Slutsålt

Uteplatserna mot gården bjuder in till soliga middagar

 

Bostäderna som Signum Fastigheter skapar i samarbete med arkitekt Patrik Windisch är av hög standard och erbjuder takhöjder som sträcker sig upp till 2,9 meter. Interiören i samtliga bostäder är utformad av Whyte Lilja. Genom god kundanalys utvecklar Whyte Lilja interiörer med en tydlig konceptuell riktning och arkitektonisk höjd som möter kundens estetiska och funktionella preferenser. På områdets framsida längs Almvägen anläggs en härlig park ritad av trädgårdsdesignern Annika Zetterman. Uteplatserna mot den gröna innergården har plats för utekök, grill, matplats och loungemöbler för umgänge och avkoppling i solen. Park 21 är ett boende utöver det vanliga. Här erbjuds parhus, kedjehus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet. Husmodellerna är välplanerade och arkitekten har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Bostäderna har 3 – 6 rum och kök, fördelade på ett eller två plan, samt tillhörande carport med förråd. Braskamin nns som tillval i både parhus och kedjehus. Byggnaderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Inredningsarkitekt

WhyteLilja

Park 21 är ett kvalitativt och personligt boende för den aktiva familjen med harmoniska & sobra materialval, tidlösa jordnära kulörer och god funktion. Det vackra vitpigmenterade ekgolvet, den kvalitativa garderobslösningen, den vita eldstaden och den kulörta trappen skapar tillsammans ett genomtänkt helhetsintryck.

Vi har satt en twist på begreppet ”ljust & fräscht”. Köksluckorna har envarmgrå ton men detaljer som blandare, vitvaror och arbetsyta är krispigt vita. Likaså i badrummet så vänder vi på det traditionella. Där läggs ett vitt klinkergolv, väggarna kläs i granitkeramik med carrarautseende och taket får istället en grå kulör.

Bostäderna

Projektet varieras och binds ihop genom tre olika kulörer som går igen både interiört i trappan och exteriört på den liggande breda träpanelen. Ljus grafitgrått, salviagrönt och en röd dov korall kommer att stå emot en mörkare grafitgrå kulör som vi tar upp i ytterdörrar, fasadskivor, fönsterbågar och alla plåt- detaljer. Samtliga bostäder har takhöjder som sträcker sig upp till 2,9 meter.

Entrédörrarnas vita insida går nt ihop med den genomgående ljusa interiören. Väggarna i bostäderna målas i en vit kulör och på golvet läggs en vitpigmenterad och mattlackerad bred ekparkett. I vardagsrummet i par- och kedjehusen finns det möjlighet att välja en braskamin som tillval. Trappornas steg upp till övre plan målas ton i ton med fasaderna och längs trappan går en rund vit handledare. Den lilla trappan upp till master bedroom i par- och kedjehusen målas i en ljus varmgrå kulör. I master bedroom och tillhörande passage samt klädkammare läggs en vacker heltäckningsmatta i grå kulör. Samtliga garderober i projektet som är ritade av WL Systems och måtta passade för bostäderna i Park 21 går i en beigegrå färgskala.

Start typing and press Enter to search